19 April, 2016

HELPDESK ICT, VLE FROG DAN TALIAN INTERNET 1BESTARINET


04 April, 2016

BENGKEL NILAM DAN PENGISIAN DATA NILAM 2016

Pada 30 Mac 2016 berlangsungnya Bengkel Nilam dan Pengisian Data Nilam di Pkg Kg Chap pada jam 8.30pagi hingga 4.00 petang.Sehubungan dengan itu, Guru Perpustakaan dan Media (GPM) dan Guru NILAM dijemput hadir ke bengkel tersebut. Setiap sekolah diminta membawa bersama rekod bacaan NILAM bagi setiap kelas bagi bulan Januari hingga Mac 2016. Terima kasih bagi Guru yang hadir.

Guru Nilam


MESYUARAT JKPA KELOMPOK PKG KG CHAP 2016

Mesyuarat ini telah dilaksanakan pada 29 Mac 2016. Pihak PKG mengucapkan jutaan terima kasih kepada yang telah hadir iaitu Pen.PPD Peng.Kurikulum (Tek & Vok)  En. Muhamad Yani b.Yusoff bin Yusoff, dari BTPN En Zulkifli bin Zakaria serta pengetua dan guru besar.

Ucapan En Zulkifli bin Zakaria ( BTPN)
      Ucapan dari Pengerusi Daerah Kelompok Pkg Kg Chap ( Pengetua Smk Putri Saadong)
Pendaftaran
Guru Besar/Pengetua
Ucapan Dari Wakil PPD Bachok

MESYUARAT GURU PENYELARAS BESTARI/GURU PENYELARAS ICT 2016

Mesyuarat ini telah berlangsung di Bilik Seminar, PKG KG CHAP pada 22 Mac 2016 ( SELASA) jam 2.15 petang. Sehubungan dengan itu, semua Guru Penyelaras Bestari/ICT kelompok PKG KG CHAP seramai 17 bauh sekolah dijemput untuk menghadiri mesyuarat tersebut yang telah di pengerusikan oleh Pegawai Teknologi Pendidikan 1 PKG KG CHAP, En Kamsani b Salip.

Mesyuarat bersama Guru Bestari/ICT

Pengerusi En Kamsani bin Salip dan En Izani@Mohd Riduan bin Berhim

Pendaftaran
Peserta

TAKLIMAT TASK FORCE@ROADSHOW MBMMBI 2016 PERINGKAT PPD BACHOK

Telah dilaksanakan pada 21 Mac 2016. Semua Guru Panatia BM dan BI bagi sekolah rendah manakala bagi sekolah menengah Ketua Bidang bertempat di PPD BACHOK. Program ini dijalankan oleh ketiga-tiga PKG di daerah Bachok. Program ini telah berlangsung dengan jayanya dan terima kasih diucapkan kepada semua yang terlibat. Terima kasih kepada fasilitator iaitu PN Hidayah bin Alawi wakil dari BTPN Negeri Kelantan.
Penceramah SISC (BM)Pn Faizah bt Mohamad Nor
Ucapan Pegawai Pendidikan Daerah Hj Mohd Faizul b. Yusoff

Peserta mendengar taklimat 
Pendaftaran Peserta

blogger templates | Make Money Online